David Andreasson

david.andreasson@efs-kyrkan.info
070 812 0915

Det här är David Andreasson. Han sitter med i styrelsen sedan tre år. Han har stor erfarenhet av att finnas med i styrelsearbete och vill helt enkelt stå till tjänst. Dessutom tycker han det är viktigt att åldersfördelning finns i styrelsen. Davids längtan för EFS-kyrkan är att det ska vara en plats dit människor hittar och att de känner sig som hemma. ”Vi vill ju bli fler”, säger han. Han är speciellt glad för den stora barn- och ungdomsverksamhet som finns. Han tycker också att det blir spännande att följa och vara med i de nysatsningar som församlingen står inför. Idag är David pensionär. Under arbetslivet har han provat på olika yrken: lantbrukare, elektriker, vaktmästare och en hel del annat. David bor i Farhult med sin fru. De har tre barn och sex barnbarn. Det oväntade: David ägnar sig åt biodling och honungsproduktion.