Skatten & P.U.S.H.

SKATTEN – PÅ ÄVENTYR MED GUD!
Under sommaren finns Skatten på plats utomhus i kyrkan varannan söndag, jämna veckor och varannan vecka, udda veckor, hittar man Skatten på nätet, klicka här.

I EFS-kyrkan i Ängelholm har vi söndagsskola de flesta söndagarna.
Vi använder oss av ett material som heter ”Skatten”.
Skatten har ett tydligt mål: Jesus till barnen. Vad kan vara viktigare?!

Vi pratar, lyssnar, sjunger, leker, pysslar, funderar, ber, skrattar och lär känna varandra och Jesus ännu bättre.
De som vill får också gärna vara med och ge kollekt. Denna termin stöttar vi Skattens missionsprojekt i Tanzania.

Tid:
Vi vill ge barnen möjlighet att komma till kyrkan i så stor utsträckning som möjligt, därför kommer vi att testa ett eftermiddagskoncept i höst. Varannan söndag, med start den 6 september blir det Skatten och Push klockan 15.00 i kyrkan. De andra söndagarna kommer det att läggas ut en Skatten-film på hemsidan som barnen kan titta på där hemma.

Åldersindelning:
Barn som är 3-5 år kallas Gullivergänget och håller till i ”Lek och Bus”.
Äventyrarna är de som går i förskoleklass till fjärde klass och de samlas i UG.
De som går i 5:an och uppåt har en egen samling utanför Skatten och de kallas PUSH. De träffas i vardagsrummet.

VÄLKOMNA!

Har du frågor eller funderingar så kontakta gärna:
Sara Engström– sara.engstrom@efs-kyrkan.info telefon: 079 – 348 52 72