Barn- och ungdomsgrupper

UG är EFS-kyrkans ungdomsgrupp för ungdomar som går i åk 9 och uppåt.

Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Ängelholm. På UG får alla komma precis som man är. Du är välkommen oavsett om du är kristen eller inte.Vi vill att UG ska vara en plats där man får lära känna Jesus och växa i sin tro på honom.

Just nu träffas UG digitalt på Zoom. Varannan fredag (jämna veckor) är det ungdoms-alpha klockan 19 och varannan fredag (ojämna veckor) samlas man i en hemgrupp.

Vill du veta mer så finns UG på Facebook, både som grupp och sida, och även på Instagram – följ UG Ängelholm.
Eller kontakta ungdomsledare Anne-Marie Öhman, 076-173 65 58

After Church för ungdomar. Söndag efter gudstjänsten träffas man lite då och då för ett samtal med spännande personer medan vi fikar tillsammans. Se kalendern för nästa träff.

Light är tonårsgruppen för dig som går i åk 6-8.

Gruppen har just nu paus.

Vi träffas i vanliga fall i kyrkan varannan fredag (udda veckor) med start 18.30-20.30 och har roligt! Vi leker, tävlar och pratar om viktiga saker. Varje gång fikar vi och samlas till en andakt där vi pratar om Jesus.

Vi vill att Light ska vara en plats där tonåringarna kan vara sig själva, en plats där alla blir sedda och hörda, en plats där de kan växa. I kalendern kan du se när vi träffas.

Kontaktperson: Anne Öhman 076-1736558

Fredax är gruppen för dig som är 5 år – åk 2. Vi hittar på något roligt tillsammans och avslutar med en kort andakt. Föräldrar och syskon är också välkomna att vara med.

Just nu träffas vi varannan fredag (jämna veckor) klockan 17 digitalt på Zoom.
Du kommer till träffen genom den här länken.

Kontaktperson: Sara Engström 079-3485272

Scouterna är för dig som går i åk 2-7.

Gruppen har just nu paus.

Vi träffas i vanliga fall på vår scoutplats bakom kyrkan varannan lördag (jämna veckor) kl. 9.30-12.00. Vi är oftast ute och jobbar praktiskt med olika saker, så ha på dig oömma och varma kläder som tål att bli lite smutsiga.

I kalendern kan du se när vi träffas.

Rune Lindgren 070-2376040

Flame är gruppen för dig som går i åk 3-5.

Gruppen har just nu paus.

Vi leker, tävlar, fikar och har andakt tillsammans. Alla är välkomna till Flame, du också!
Fika kostar 15 kr.

Vi träffas kl 18.30-20.30 ungefär varannan fredag, i kalendern kan du se när vi träffas.

Kontaktperson: