Barn- och ungdomsgrupper

UG är EFS-kyrkans ungdomsgrupp för ungdomar som går i åk 9 och uppåt.

Vi träffas på fredagar med start 19.30 och håller på till cirka 00.00. Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Ängelholm. Under en vanlig UG kväll kan allting hända: tävlingar, lekar, filmkväll, diskussionsgrupper, ungdomsgudstjänster, spex och underhållning. Vi vill att UG ska vara en plats där man får lära känna Jesus och växa i sin tro på honom.

På UG får alla komma precis som man är. Du är välkommen oavsett om du är kristen eller inte. Hoppas vi ses i EFS-kyrkan, välkommen!

UG träffas i stort sett varje fredag, löpande information kommer ut på Facebook.

Kontaktperson: Magnus Lennartsson, 073-379 61 24
UG finns på Facebook, både som grupp och sida, följ UG Ängelholm.

After Church för ungdomar. Söndag efter gudstjänsten träffas man lite då och då för ett samtal med spännande personer medan vi fikar tillsammans. Se kalendern för nästa träff.

Light är tonårsgruppen för dig som går i åk 6-8. Vi träffas i kyrkan varannan fredag med start 18.30-20.30 och har roligt! Vi leker, tävlar och pratar om viktiga saker. Varje gång fikar vi och samlas till en andakt där vi pratar om Jesus.

Vi vill att Light ska vara en plats där tonåringarna kan vara sig själva, en plats där alla blir sedda och hörda, en plats där de kan växa. I kalendern kan du se när vi träffas.

Kontaktperson: Johanna Nordén 070-614 31 06

Flame är gruppen för dig som går i åk 3-5. Vi leker, tävlar, fikar och har andakt tillsammans. Alla är välkomna till Flame, du också!
Fika kostar 15 kr.

Vi träffas kl 18.30-20.30 ungefär varannan fredag, i kalendern kan du se när vi träffas.

Kontaktperson: Isak Jarbo 072-259 28 72

Fredax är gruppen för dig som är 5 år – åk 2. Vi hittar på något roligt tillsammans och avslutar med en kort andakt. Föräldrar och syskon är också välkomna att vara med.
Vi träffas KL 17.30-18.30 ungefär varannan vecka på fredagar. I kalendern kan du se när vi träffas.

Kontaktperson: Lena Strömblad 076 106 00 98

Scouterna är för dig som går i åk 2-7. Vi träffas på vår scoutplats bakom kyrkan vissa lördagar kl. 9.30-12.00. Vi är oftast ute och jobbar praktiskt med olika saker, så ha på dig oömma och varma kläder som tål att bli lite smutsiga. Vi inleder terminen med att åka på lägret Wintercampen/Wintervaken. Vill du följa med – prata med Niklas!

Vi träffa i kyrkan vissa lördagar. I kalendern kan du se när vi träffas.

Niklas Hällgren tel 070 517 90 99