Det här är vår kyrka

Det här är vår kyrka

FÖRENINGEN – EFS kyrkan i Ängelholm är ansluten till EFS som är en självständig rörelse inom svenska kyrkan. Vi står på en evangelisk-luthersk bekännelsegrund. Det betyder… Läs mer här.

VI VILL – En kyrka som återspeglar Guds hjärta, bär varandra och betjänar människor, varhelst vi befinner oss varje dag. Utifrån denna vision vill vi bygga en evangeliserande gemenskap. Läs mer här.

STYRELSEN – möt vår styrelse. Se dem här.

BLI MEDLEM I EFS-KYRKAN – Vill du förtydliga din tillhörighet i EFS-kyrkan är du välkommen att gå med som medlem. Några gånger per år har vi medlemsintagning under en gudstjänst. Innan det bjuder vi in till informationsträff… läs mer här.

VAR MED OCH STÖTTA – EFS-kyrkan i Ängelholm är till 100% gåvobaserad. För att vi ska kunna driva verksamheten med anställda och kyrkolokal behöver vi hjälpas åt med månadsgåvor och kollekt. Vill du vara med… läs mer här.

KLUSTERGRUPP – Som medlem i EFS-kyrkan i Ängelholm blir du inkluderad i en klustergrupp som ses i kyrkan var sjunde lördag för fikagemenskap, arbetsgemenskap och relationsbyggande. Om du vill veta mer och/eller vill vara med i en grupp även om du inte är medlem? Läs mer här.  

HJÄLP TILL PRAKTISKT – Vill du hjälpa till? Läs mer här.

UTHYRING  – Kyrkan kan bokas av medlemmar och icke medlemmar. Vid bokning av… läs mer här.

EFS-KYRKANS PERSONUPPGIFT OCH FOTOPOLICY – Eftersom vi vill att fler människor ska få ta del av vad som händer i kyrkan fotograferar vi då och då under både gudstjänster och andra aktiviteter. Bilderna läggs ut på vår hemsida, blogg, instagram och Facebooksida. Vi har dock kommit fram till följande policy gällande publicering av bilder… läs mer här.