Alpha

UPPTÄCK VAD KRISTEN TRO HANDLAR OM – NY KURSSTART 1 OKTOBER

Alpha är en rad kurstillfällen som utforskar den kristna tron. Alpha finns över hela världen och alla är välkomna. Det finns på caféer och universitet, i hem och kyrkor och på massa andra platser. Ingen Alpha är den andra helt lik.

Hos oss inleds varje kurstillfälle med en god måltid i EFSkyrkans mysiga café. Efter måltiden hålls ett föredrag utifrån något grundläggande tema i kristen tro. Det följs sedan av ett gott samtal i mindre grupp där inga frågor är för dumma för att ställas. Varje kurs inleds med en prova-på-gång, där du sedan kan anmäla dig till resten av kursen.

Ny kurs startar tisdagen den 1 oktober, kl 18.30. Välkommen att dyka upp då, och anmäl dig till resten av kursen på plats om du vill fortsätta.

Kontakt

Hör av dig till carl.skarin@efs-kyrkan.info om du har frågor. Läs mer om Alpha på sverige.alpha.org