Rebecca Nordén

rebecca.norden@efs-kyrkan.info
073 5674624

Det här är Rebecca Nordén. Hon är ordförande i styrelsen sedan det senaste årsmötet. Rebban, som hon kallas, har suttit i styrelsen sedan 2015 – den här omgången – men har tidigare suttit med i nio år. Rebban tycker att styrelsearbetet är väldigt roligt och hon tycker mycket om vår församling och det som vi gör i Ängelholm. Hon är mycket intresserad av den resa som Gud har för oss. ”Min längtan för EFS-kyrkan är att den ska bli så viktig för Ängelholm att staden inte klarar sig utan den. Jag drömmer om en kyrka dit människor söker sig för gemenskap men framför allt för att vi berättar om Jesus på ett attraktivt sätt.” Rebban bor i Munka Ljungby tillsammans med sin man och sina två barn. Hon arbetar som teckenspråkstolk och vidareutbildar sig även till skrivtolk. Det oväntade: Rebban är med i tv-serien Bron, i säsong 3!

Marcus Rubin

marcus.rubin@efs-kyrkan.info

Rebecka Persson

rebecka.persson@efs-kyrkan.info

Lennart Albertsson

lennart.albertsson@efs-kyrkan.info
070-597 9883

Det här är Lennart Albertsson. Han sitter med i styrelsen sedan tre år men har tidigare varit med i hela 12 år mellan år 2002-2014. Lennart finns med i styrelsen då han vill bidra med de gåvor som han fått av Gud och för att han tror att den kristna församlingen är vad som behövs i dagens Sverige. ”Min längtan för EFS-kyrkan är att vi ska nå människor på djupet, att vår kyrka ska få vara en plats som gör det lättare för alla att möta Jesus”. Lennart bor i Ängelholm tillsammans med sin fru. De har tre utflugna barn och Lennart skriver just nu på en bok. Det oväntade: Lennart blev intervjuad av ”Hajk-Bengt” i ett caféprogram från Karlstad i början av 1980-talet. Förvånande nog fick Lennart tunghäfta! Han hoppas att inslaget är preskriberat och utplånat. Vi har gjort allt vad vi kan för att hitta klippen men det ser ut att vara utplånat!

Tobias Nordén

Kontaktperson till SALT
tobias.norden@efs-kyrkan.info
070 5143160

Det här är Tobias Nordén. Han sitter med i styrelsen sedan fyra år och har tidigare funnits med under sex år. Tobbe, som han kallas, sitter med i styrelsen för att han vill att vi som människor ska få möjlighet att förvandla vår omgivning. Han menar att det är i det som kyrkan har en viktig plats, där vi tillsammans hjälps åt att söka kraftkällan Jesus som vi i detta är helt beroende av. Han tycker det är inspirerande att finnas med och tänka hur vi kan hitta väger som för fler människor närmare sanningen. Tobbe längtar efter att vi verkligen ska börja tro att Jesus faktiskt bryr sig om och älskar människorna i vår närhet. Att vi inte om 20 år ångrar att vi kunnat göra mer. Han bor i Ängelholm med sin fru och tre söner. Han driver Ica Hamilton i Helsingborg, en affär med stort hjärta. Det oväntade: Tobbe hittar inget att berätta här, säger han. Kanske det finns människor som kan hjälpa till med det i kommentarerna?

Åsa Svedberg

Kontaktperson till Distriktet
asa.svedberg@efs-kyrkan.info
070 636 88 95

Det här är Åsa Svedberg. Hon har suttit i EFS-kyrkans styrelse i sex år och har varit medlem i många år innan dess. Församlingsarbetet är viktigt för Åsa, likaså ledarskap i olika former. Det är några av anledningarna till att Åsa väljer att finnas med i styrelsen. Det är också av stor vikt för henne att vi är en församling som är ledd av den helige Ande och visar på Jesus. Hennes längtan är att vi än mer ska kunna betjäna människor i Ängelholm och att vi ska vara ett ljus och ett salt i vår stad. Hon brinner särskilt för hemgrupperna som hon hoppas är ett värdefullt redskap för en växande gemenskap där alla blir sedda. Åsa bor på villan i Ängelholm tillsammans med sin man. De har fyra nu vuxna barn och två barnbarn som hon gärna tillbringar tid med.

Isak Davidssson

isak.davidsson@efs-kyrkan.info

Josefine Storgaard

josefine.storgaard@efs-kyrkan.info

Det här är Josefine Storgaard. Hon kom in i styrelsen 2019 vid det senaste årsmötet. Hon väljer att finnas med för att hon menar att bygga kyrka är något vi gör tillsammans. Josefine vill bidra genom att bland annat finnas med där. Hon längtar efter att vi ska vara en kyrka som öppnar för människor ännu mer. Att vi vågar bjuda in mer och öppna våra dörrar, både till kyrkan fysiskt och i våra hjärtan, till de som fortfarande inte känner Gud, men som Gud längtar efter. Josefine vill att vi ska bjuda in alla på fest! Josefine är nygift, hon gifte sig under vintern, Tillsammans med sin man bor hon i Ängelholm. Det oväntade: Josefine älskar havet, framförallt när det blåser och stormar. Då tycker hon att det är som vackrast!

Kristina Henriksson

kristina.henriksson@efs-kyrkan.info