Lise-Lotte Linder Persson

Lise-Lotte Linder Persson

liselotte.linder.persson@efs-kyrkan.info

Presentation kommer…

David Stenman

David Stenman

david.stenman@efs-kyrkan.info
David Stenman blev invald i styrelsen på årsmötet 2021 och är kontaktperson för mediaområdet.
Han tycker att församlingen har en sund teologi med Jesus i centrum och en bra syn på vad som utgör en församling och han vill gärna vara en aktiv del av en sådan församling.
Han har länge varit engagerad inom lovsångsledning och teknik, både i Ängelholm och i Göteborg där han tidigare bodde.  ”Därifrån har jag goda erfarenheter som jag tror kan komma till användning i vår församling”, säger han.
Davids familj flyttade till Ängelholm 2005 och gick då med i församlingen. 2009 flyttade han till Göteborg för att studera och 2020 flyttade han tillbaka till Ängelholm med sin familj som består av frun Nellie och två barn.
”Min längtan med församlingen är att vi ska leda människor till tro på Jesus så som han befallde oss i missionsbefallningen och att vi ska stå stadiga i vår tro och teologi och inte låta oss påverkas av vad världen tycker.”
David jobbar på ett företag i Landskrona som heter Haldex.
Det oväntade:
”Jag har gått på svärdsfäktning.”
Louise Tornerhult

Louise Tornerhult

louise.tornerhult@efs-kyrkan.info
073-5756844

Louise Tornerhult sitter med i styrelsen sedan mars 2021. Hon har aldrig tänkt att hon passar till att sitta i en styrelse men kände att Gud, trots sin egen oförmåga, kallade henne till detta.
”Därför litar jag blint på att Gud leder mig till de uppgifterna där jag kan komma till användning för kyrkan och församlingen.”

Det Louise längtar efter mest  är att jobba med är sång, musik, rörelse, barn och ungdomar. En kombination av dessa tycker hon är ljuvligt. Och hon är också kontaktperson för Salt.

EFS-kyrkan i Ängelholm ska vara den där platsen där man kan hänga med alla sina vänner, där alla är välkomna och blir sedda.

Louise bor i Munka Ljungby med sin man Christoffer och deras två barn Noah och Alma. Till vardags arbetar hon som fysioterapeut.

Det oväntade?: ”Jag har tagit SM-brons i beachvolleyboll tillsammans med Christoffer, men det var sjukt längesen nu! Jag längtar efter att få skriva en skönlitterär bok som finns i mitt inre. Vi får se om den någonsin blir färdig!?”

Rebecca Nordén

Rebecca Nordén

Ordförande
rebecca.norden@efs-kyrkan.info
073 5674624

Det här är Rebecca Nordén. Hon är ordförande i styrelsen sedan 2019. Rebban, som hon kallas, har suttit i styrelsen sedan 2015 – den här omgången – men har tidigare suttit med i nio år. Rebban tycker att styrelsearbetet är väldigt roligt och hon tycker mycket om vår församling och det som vi gör i Ängelholm. Hon är mycket intresserad av den resa som Gud har för oss. ”Min längtan för EFS-kyrkan är att den ska bli så viktig för Ängelholm att staden inte klarar sig utan den. Jag drömmer om en kyrka dit människor söker sig för gemenskap men framför allt för att vi berättar om Jesus på ett attraktivt sätt.” Rebban bor i Munka Ljungby och arbetar som teckenspråkstolk och har även vidareutbildat sig till skrivtolk.
Det oväntade: Rebban är med i tv-serien Bron, i säsong 3!

Rebecka Persson

Rebecka Persson

rebecka.persson@efs-kyrkan.info
076 – 319 46 75

Det här är Rebecka Persson. Hon sitter med i EFS-kyrkans styrelse sedan 2020 där hon är sekreterare. Rebecka sitter med i styrelsen då hon vill bidra till kyrkans arbete mer än hon gjort tidigare och detta är ett sätt som passar henne. Hon önskar att kyrkan ska få vara en trygg hamn för människor och att vi med handling visar vem Jesus är. Rebecka bor i Billesholm tillsammans med sin man, de har tre tonårsbarn, sex utekatter och en kanin! Det oväntade: Rebecka älskar att åka berg-och dalbana och supergungar av alla de slag. Hon tycker inte att det finns några stup som kan bli för branta!

Åsa Svedberg

Åsa Svedberg

asa.svedberg@efs-kyrkan.info
070 636 88 95

 Det här är Åsa Svedberg. Hon har suttit i EFS-kyrkans styrelse i sex år och har varit medlem i många år innan dess. Församlingsarbetet är viktigt för Åsa, likaså ledarskap i olika former. Det är några av anledningarna till att Åsa väljer att finnas med i styrelsen. Det är också av stor vikt för henne att vi är en församling som är ledd av den helige Ande och visar på Jesus. Hennes längtan är att vi än mer ska kunna betjäna människor i Ängelholm och att vi ska vara ett ljus och ett salt i vår stad. Hon brinner särskilt för hemgrupperna som hon hoppas är ett värdefullt redskap för en växande gemenskap där alla blir sedda. Åsa är kontaktperson för regionen EFS i Sydsverige. Hon bor på villan i Ängelholm tillsammans med sin man. De har fyra nu vuxna barn och två barnbarn som hon gärna tillbringar tid med.

 

Isak Davidssson

Isak Davidssson

isak.davidsson@efs-kyrkan.info
070 – 675 14 77

Det här är Isak Davidsson. Han sitter med i EFS-kyrkans styrelsen sedan våren 2020. Han tror att kyrkans framtid är det sätt som EFS-kyrkan är uppyggd på, där ideelt engagemang är en bärande del. Därför väljer han att finnas med i styrelsen då det är centralt att engagera sig i de uppgifter som behövs för att församlingen ska fungera. Styrelsearbetet känns som ett handfast komplement till att spela i ett av kyrkans lovsångsteam. Han tror att många fler borde göra en period i styrelsen då det nog skulle vara bra för kunskapen om församlingens arbete samt även för integrationen. Han längtar efter att EFS-kyrkan i Ängelholm ska bli en betydligt större faktor att räkna med i ängelholmarnas och nordvästskåningarnas liv. Helst sker det tillsammans med andra församlingar, för vi är ju en kyrka. Isak bor i Ängelholm med sin fru och två barn, en pojke och en flicka.
Det oväntade: Isak håller just nu på med att pricka av en barndomsdröm, att lära sig cykla enhjuling!

 

Josefine Storgaard

Josefine Storgaard

josefine.storgaard@efs-kyrkan.info

Det här är Josefine Storgaard. Hon kom in i styrelsen 2019. Hon väljer att finnas med för att hon menar att bygga kyrka är något vi gör tillsammans. Josefine vill bidra genom att bland annat finnas med där. Hon längtar efter att vi ska vara en kyrka som öppnar för människor ännu mer. Att vi vågar bjuda in mer och öppna våra dörrar, både till kyrkan fysiskt och i våra hjärtan, till de som fortfarande inte känner Gud, men som Gud längtar efter. Josefine vill att vi ska bjuda in alla på fest! Tillsammans med sin man och deras dotter bor hon i Ängelholm. Det oväntade: Josefine älskar havet, framförallt när det blåser och stormar. Då tycker hon att det är som vackrast!

Sara Engström

Sara Engström

sara.engstrom@efs-kyrkan.info
079-3485272

Presentation kommer…