Vidare 22

Välkommen till en dag utöver det vanliga. Den 23 april blir en dag då vi får samlas för att lyfta upp och ära Jesus Kristus. En dag då vi får komma samman i gemenskap, enhet och glädje för att stärkas, få kraft, bygga framåtanda och tända gnistor av längtan att nå ut med sanningen.

Huvudtalarna för Vidare 22 är:

Marie-Louise Nilsson är skåningen som har bott och arbetat i de flesta vädersträcken i Sverige. Som inspiratör på Alpha Sverige är hon en uppskattad talare och har ett starkt driv att göra evangeliet känt på ett naturligt och jordnära sätt i vardagen. Hon är präst i grunden och älskar att möta människor för att på ett personligt sätt dela med sig av erfarenheter hon gjort, både succéerna och motgångarna.

Mats Selander arbetar på Apologia, före detta Credoakademin, som lärare och han är en uppskattad predikant och debattör. Han har skrivit boken ”Det anstötliga evangeliet” som ligger till grund för hans besök på Vidare 22.
Mats vågar stå för det som är sant, även om det kostar och upprör, och han har ett viktigt budskap till kyrkan om att inte undvika det som är viktigt för att det är jobbigt. Med en filosofs hjärna, en evangelists hjärta och ett tilltalande språk lockar han till reflektion och diskussion.

Programmet för dagen ser ut så här:

13.30-15.00 Gudstjänst med Mats Selander. Barnens program startar samtidigt.
15.00-15.30 Fika
15.30-17.00 Seminarier
* Tro som provocerar – Mats Selander
* Skapa utrymme i ditt hjärta – Marie-Louise Nilsson
18.30-20.00 Gudstjänst med Marie-Louise Nilsson
ca 20.00 Café Påtår

Under Vidare 22 blir det även ”Skattjakten” för alla barn mellan 5 och 10 år. Ni kommer att får hänga med ett gäng ledare, som leds av Helena Bonde och Lena Strömblad. De har en hel del roligheter och utmaningar planerade för er.

Du som är mellan 11 och 14 år kan istället hänga med på vår ledarskola! Ni börjar lite tidigare än alla andra och får flera undervisningspass av rutinerade ledare innan ni får praktisera ert ledarskap. En spännande dag!
Och under kvällens gudstjänst blir det filmtajm & popcorn för alla som vill i UG-rummet!

Program Ledarskolan
12.00 Incheckning och lunch
12.30 Vi pratar om det praktiska ledarskapet – Magnus Lennartsson
12.50 Vad säger bibeln om ledarskap – Carl Skarin
13.10 Ledaruppgifterna fördelas efter intresse (värdskap, servering, gudstjänst, teknik, barn etc)
13.30 Olika uppgifter
15.30 Ledaruppgifter på Skattjakten med Helena Bonde och Lena Strömblad
17.00 Kvällsmat
18.00 Förberedelser inför barnens kväll som leds av ledarskolan

Pris för dagen
Vuxen 125 kr/person
Ledarskolan (11-14 år) 50 kr/person
Barn (5-10 år) gratis – men anmälan krävs

I anmälan ingår eftermiddagens gudstjänst, fika, seminarier och kvällsmat (som kommer från Panini i Ängelholm). Kvällens gudstjänst är öppen för alla och efter den öppnar vi upp Café Påtår!

Anmälan är stängd. Kvällens gudstjänst är dock öppen för alla. Välkommen!

Håll utkik efter mer information på Facebook.