Vidare 22

Välkommen till en dag utöver det vanliga. En dag då vi får komma samman för att lyfta upp och ära Jesus Kristus.
Då vi får komma samman i gemenskap, enhet och glädje för att stärkas, få kraft, bygga framåtanda och tända gnistor av längtan att nå ut med sanningen.

Huvudtalarna för Vidare 22 är:

Marie-Louise Nilsson är skåningen som har bott och arbetat i de flesta vädersträcken i Sverige. Som inspiratör på Alpha Sverige är hon en uppskattad talare och har ett starkt driv att göra evangeliet känt på ett naturligt och jordnära sätt i vardagen. Hon är präst i grunden och älskar att möta människor för att på ett personligt sätt dela med sig av erfarenheter hon gjort, både succéerna och motgångarna.

Mats Selander arbetar på Apologia, före detta Credoakademin, som lärare och han är en uppskattad predikant och debattör. Han har skrivit boken ”Det anstötliga evangeliet” som ligger till grund för hans besök på Vidare 22.
Mats vågar stå för det som är sant, även om det kostar och upprör, och han har ett viktigt budskap till kyrkan om att inte undvika det som är viktigt för att det är jobbigt.Med en filosofs hjärna, en evangelists hjärta och ett tilltalande språk lockar han till reflektion och diskussion.

Exakt datum och mer information om Vidare 22 kommer efterhand, så håll utkik här och på Facebook.