Josefine Storgaard

Det här är Josefine Storgaard. Hon kom in i styrelsen 2019 vid det senaste årsmötet. Hon väljer att finnas med för att hon menar att bygga kyrka är något vi gör tillsammans. Josefine vill bidra genom att bland annat finnas med där. Hon längtar efter att vi ska vara en kyrka som öppnar för människor ännu mer. Att vi vågar bjuda in mer och öppna våra dörrar, både till kyrkan fysiskt och i våra hjärtan, till de som fortfarande inte känner Gud, men som Gud längtar efter. Josefine vill att vi ska bjuda in alla på fest! Josefine är nygift, hon gifte sig under vintern, Tillsammans med sin man bor hon i Ängelholm. Det oväntade: Josefine älskar havet, framförallt när det blåser och stormar. Då tycker hon att det är som vackrast!