Sommar-trevligt

I sommar vill vi bjuda in till trevliga sommaraktiviteter. Datumet spikas sju dagar innan men inom de veckor som nämns. Då öppnar även ANMÄLAN (obligatoriskt) som görs på hemsidan. Så håll utkik i kalendern på hemsidan och på våra sociala medier!

v 28-29: VARDAGSKVÄLL PÅ STRANDEN!
Välkommen med till Sibirien en sommarkväll. Ta med egen kvällsmat och kläder till lek eller mer stillsamma samtal!
För mer info: Sara och Simon Starfelt, 0737 272 824

v 30-31: ÖVERRASKNINGARNAS AFTON!
Välkommen till en kreativ, självgenererande uteaktivitet som blir precis så kul man gör den till.
För mer info: Anna-Märta Hedström 070 541 43 35

v 32-33: BEACHVOLLEY OCH KUBBGEMENSKAP
i kyrkan. Kom och utöva eller var publik. Grillarna kommer startas så du kan även ta med din kvällsmat.
För mer info: Christoffer Tornehult, 0701 704 551

v 34-35: PÅ MED VANDRINGSKÄNGORNA
Vi packar fika i ryggsäcken och kommer oss ut i naturen. Bli med, en härlig vandring ligger framför oss. För mer info: Aud och Magnus Bengtsson,
Aud Bengtsson: 0766 533 689

v 36-37: GRILL OCH LOVSÅNGSKVÄLL
Välkommen till Tullakrok (nära Hembygdsparken).
För mer info: John Henrysson, 0704 044 460

SKATTJAKT EN I EFS-KYRKAN!
Under hela sommaren finns en skattjakt för barnen i kyrkan. Bakom garaget sitter en brevlåda. I den hittar man materialet man behöver och den första ledtråden. Sedan är det bara att leta sig runt kyrkan med hjälp av de olika ledtrådarna för att hitta Skatten!
Välkommen på skattjakt när det passar er

———————————————————————————–
v 26-27: BILKURRAGÖMMA – 2 juli
Samling: kl 18.30 på parkeringsplatsen i EFS-kyrkan
Lag: Minst 2 personer, 1 förare 1 ledtrådläsare. Kan vara fler om man önskar.
Utrustning: En bil, en laddad mobil med Messenger och förslagsvis Google maps.
Regler: Ett lag gömmer sig och sin bil inom det angivna området. Var tredje minut skriver det gömda laget ledtrådar via messenger till alla andra lag. Ledtrådarna bör bli successivt lättare..
Första lag att hitta den gömda bilen vinner den omgången.
Bonuspris för det lag som efter samtliga spelomgångar har minst antal körda kilometer.
Gömd bil måste vara avstängd och parkerad på för bil avsedd väg/yta. Bilen måste vara synlig från 20m avstånd från 2 olika riktningar.
Alla deltagare följer alla trafikregler under hela leken.
Område för kurragömmat hittar du här.
Mer information vid samlingen.

För mer info: Fredrik Jönsson 0761 349 465
Ingen anmälan krävs

Här berättar Fredrik om hur det går till: