Saltstyrelsen

Amanda Rask

Varför vill du vara med i Saltstyrelsen? Jag är uppvuxen i EFS i Ängelholm och har därför alltid varit med i olika barn- och ungdomsgrupper så länge jag kan minnas. Jag tycker att det är så viktigt att barn- och ungdomsverksamheten finns och därför vill jag vara med och driva det arbetet framåt så det får finnas kvar och leva i vår församling. Jag är en person som vill ha koll på läget och det tror jag kan vara en styrka i min roll i styrelsen.

Vad har du för vision och längtan för Salt i Ängelholm och EFS-kyrkan: Jag vill att vårt barn- och ungdomsarbete ska vara någonting som lockar och någonting man längtar till, både som deltagare men även som ledare. Såklart vill jag även att Jesus ska få vara i centrum och jag tror att den verksamhet vi har är en bra väg för fler att få lära känna Honom.

Jobb: Jag jobbar som arbetsterapeut i Båstads kommun.

Bor: I Ängelholm

Familj: Mamma Eva, pappa Lars och lillasyster Agnes.

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag: Hermione Granger i Harry Potter. Det hade varit smidigt att kunna säga en trollformel för att lösa olika problem. Plus att hon är modig och smart.

Ida Larsson

Varför vill du vara med i Saltstyrelsen? Ända sedan jag var liten har jag varit med i diverse olika barn- och ungdomsgrupper här i kyrkan, vilket har varit en väldigt viktig del av mitt liv. Därför tycker jag att det ska bli jättespännande att vara med i Saltstyrelsen för att kunna påverka just den verksamhet jag själv tyckt/tycker så mycket om. Och just för att jag själv har varit med i så många olika grupper kan jag nog förstå lite hur barnen/ungdomarna i grupperna tänker och tycker.

Vad har du för vision och längtan för Salt i Ängelholm och EFS-kyrkan: att vår kyrka ska få påverka och förändra människors liv, att det ska vara en plats där man kan få hitta och lära känna Jesus.

Pluggar: Första året på teknikprogrammet på Osbecksgymnasiet i Laholm.

Bor: Hasslöv, en liten by i södra Halland.

Familj: Föräldrar och fyra syskon.

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag: Kanske någon karaktär i Harry Potter, för att prova på att gå på Hogwarts, det hade varit coolt.

Louise Malmborg

Varför vill du vara med i saltstyrelsen? För att jag ser det som en rolig och viktig uppgift. Vi har ett fantastiskt barn- och ungdomsarbete i församlingen och jag vill bidra till att det fortsätter så, och utvecklas.

Vad har du för vision och längtan med Salt i Ängelholm och med EFS-kyrkan? Att barn- och ungdomsgrupperna skulle få bidra till att fler får lära känna Jesus och hittar ett tryggt sammanhang att växa i.

Jobb: Jag jobbar som studie- och yrkesvägledare på Arcus och vägleder arbetssökande till jobb och utbildning.

Bor: I en lägenhet i centrala Ängelholm. Men hoppas på att snart bo i hus!

Familj: Mannen Johan och sonen Levi.

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag: Ett barn. Tänk att få bygga koja och bli inburen när man somnat i bilen igen!

Wilma Jarbo

Varför vill du vara med i saltstyrelsen? Jag är en person som vill hjälpa till och underlätta för andra. Jag gillar att utvecklas och få ny erfarenhet av allt jag gör. Min positivitet och kreativitet kommer jag nog mest att bidra med.

Vad har du för vision och längtan med Salt i Ängelholm och med EFS-kyrkan? En missionerande kyrka som alla kan besöka. Alla får komma som de är och känna sig betydelsefulla, älskade och varmt välkomna. Och såklart en pool på taket, haha.

Pluggar: På Nicolaiskolan i Helsingborg, estet dans.

Bor: I Kvidinge.

Familj: Mamma Miriam, pappa Joel syskonen Eliam och Bella. Och Gud!

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag? Olof i frozen

Frida Caesar

Varför vill du vara med i Saltstyrelsen? När jag blev tillfrågad att vara med i styrelsen kändes det helt rätt, då jag tycker det är så viktigt att alla generationer och alla åldrar få prägla vår kyrka.

Vad har du för vision och längtan för Salt i Ängelholm och EFS-kyrkan: Jag har en stark önskan att de barn och unga vi har i församlingen ska fortsätta vandra med Jesus och verka i vår församling genom deras uppväxt.

Familj: Jag och min man Christian och våra två pojkar, Arvid och Gustav (6 och 2 år) bor på en avstyckad gård ute på landet i Ausås by.

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag: Idina Menzel som är Broadway stjärna och en helt fantastisk sångare.

Lucas Henriksson

Varför vill du vara med i saltstyrelsen? Jag brinner framförallt för läger och tycker det är väldigt inspirerande att se barn och ungdomar växa och utvecklas inom församlingar.

Vad har du för vision och längtan med Salt i Ängelholm och med EFS-kyrkan? Jag vill att Salt ska jobba för att sänka tröskeln in i kyrkan för barn och ungdomar.

Jobb: Jag jobbar dels på Max hamburgare och dels på ÖoB.

Bor: På Luntertun i Ängelholm.

Familj: Mina föräldrar Lars och Kristina, och mina två syskon Emilia och Johannes.

Vilken person skulle du vilja byta liv med för en dag? På grund av mitt stora hockeyintresse väljer jag en hockeyspelare och skulle då säga Victor Hedman.

Elias Nordén

Presentation på väg