Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Växa vidare

Växa vidare slider

VÄXA  VIDARE I EN VARDAG MED JESUS – NY KURS STARTAR 27 JAN
Växa vidare riktar sig till dig som finns regelbundet i kyrkan och skulle vilja fördjupa dig, och till dig som gått en Alphakurs och vill fortsätta att fundera och samtala om tron.

Under åtta tisdagar under våren får du möjligheten att fördjupa dig i vad det innebär att växa vidare i tron, att leva i en vardag med Jesus. Det blir tillfällen för frågor om att leva i Jesu namn, om arbete och vardagliga relationer, att bli ledd av Gud, om vägar till andlighet med mera.

Varje kurstillfälle inleds med en god måltid i EFS-kyrkans café. Efter måltiden följer ett föredrag utifrån ett ämne. Med dina frågor som grund får du sedan tid att tänka högt tillsammans med andra i en avslappnad miljö.
Kursen inleds tisdagen den 27 januari kl 18:30 och fortsätter sedan under sju tisdagar, med uppehåll vecka 8. Platsen är EFS-kyrkan på Metallgatan 31 i Ängelholm. Kostnaden för kursen är 250 kr per person, inklusive mat och kursmaterial. Det tillkommer en lätt dagsvandring en lördag mot slutet av kursen till självkostnadspris. Välkommen till Växa vidare – en kurs som kan fördjupa ditt liv…
ANMÄLAN TILL
SENAST 20 JANUARI
FRÅGOR?
Kontakta Carl Skarin
070 526 95 57

Detaljer

Datum:
2015-01-27
Tid:
18:30 - 21:00