Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

UG – ungdomsgruppen

Julfest

Ho ho ho! Nu på fredag är det terminsavslutning och vi kommer avsluta med en riktigt go julfest:)

Kommer bli en skön kväll, då vi leker mycket bland annat julklappsleken, (Till den leken behövs det att man tar med sig två presenter var, av värde cirka 10 kr vardera, kan vara något nyinköpt eller något schysst du hittar hemma!) Utöver många lekar så blir det skönt häng, lite pepparkaksbak, julfika och andakt!

Ses i kyrkan 19:30:)

——————————————–

UG är EFS-Kyrkans ungdomsgrupp för ungdomar från 14 år och uppåt. Vi träffas på fredagar 19:30 och håller på till ca 00:00.
Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Ängelholm. Under en vanlig UG kväll kan allting hända: tävlingar, lekar, filmkväll, ungdomsgudstjänster, spex och underhållning. Vi vill vara en gemenskap där alla känner sig sedda och där alla får komma precis så som man är. Du är välkomna oavsett om du kristen eller inte, Alla är välkomna till UG! Så tveka inte, kom hit! Dra med dina kompisar och bli en del av gemenskapen!
Vi ledare vill att UG skall vara en naturlig plats för ungdomar och därför satsar vi på go’ gemenskap, riktigt go’ fika och en härlig stund med Jesus Kristus.

Vi ses på fredagar 19.30 i EFS-Kyrkan! Välkommen!

För mer information, kontakta Max Arvidsson telefon 072-2094065 eller på max.arvidsson@efs-kyrkan.info

Detaljer

Datum:
2014-12-19
Tid:
19:30 - 23:55