Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Relationsdag

 

 

Vi tror att gemenskap och relationer är något av det viktigaste i varje människas liv, och att det därmed också är något vi behöver investera i med både tid och engagemang. Vi bjuder därför in till en heldag om detta ämne då vi kommer få lyssna till föredrag av Judith och John Breneman, som utifrån sina erfarenheter och kunskap kommer samtala om parrelationer med önskan att vi alla får utrustas med verktyg för mer hållbara relationer. Dagen kommer också att innehålla samtalsgrupper då vi får möjlighet att dela tankar och erfarenheter med varandra. Under dagen kommer det att serveras lunch samt eftermiddagsfika. Välkomna alla ni som är intresserade av relationer.

 

John och Judith Breneman kommer ursprungligen från USA men bor sedan 37 år tillbaka i Sverige. De har båda lång erfarenhet inom samtalsterapi, både för enskilda individer, par och familjer. Tillsammans har de under flera år anordnat äktenskapskurser och är även ofta på besök i olika församlingar runtom i Sverige.

 

Kostnad: Vuxen 150:-/person, student 75:-/person (Inkl. lunch samt eftermiddagsfika). Anmälan: carl.skarin@efs-kyrkan.info senast 13 mars 2017 (Glöm inte ev. specialkost)

Detaljer

Datum:
2017-03-25
Tid:
09:00 - 17:00