Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Missionsbasaren (framflyttad)

I år är det i många avseenden ett speciellt år med anledning av Covid-pandemin. Tyvärr behöver vi med anledning av rådande restriktioner flytta fram basaren på obestämd tid. Det tillfälle som historiskt inbringat mest pengar. Men det är inte bara vår situation som påverkas utan pandemin gör att behoven runt om i världen är större än vanligt. Därför är ditt och vårt bidrag extra viktigt just nu.

Vi kommer under två söndagar (8 o 15 nov) då vi har fokus på missionen låta våra kollekter gå direkt vidare till missionen, det kommer även anordnas ett lotteri med väldigt fina priser. 

Hur köper jag lotter?: Du köper dina lotter på missionsbasar@efs-kyrkan.info eller på telefon 0733-449111(Birgitta Jarbo). Vi skickar dig ett nummer och har samtidigt antecknat ditt namn och nummer på en lista. Dragning kommer att ske söndag 6 december online.(Tid meddelas senare.) Lottpris; 100 kr. Fina vinster utlovas från Ica Hamilton, Johanssons Te & Kaffe, Panini – café & catering, AD-center, Tåstarps Trädgård och Design AB, bok av Joel Jarbo, hemstickade ullvantar och pannband, rårörd jordgubbssaft, hemstöpta ljus och kanske något mer! Du betalar via swish-numret 1232816890. 

Detaljer

Datum:
2020-11-15
Tid:
13:00 - 16:30