Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Missionsbasar

Söndagen 14 november är det missionssöndag i EFS-kyrkan – inklusive en härlig basar! Efter att ha behövt ställa in basaren förra året är vi väldigt glada över att kunna genomföra den i år.

Men vi behöver din hjälp! Fundera gärna på om du kan tänka dig att skänka något till basarborden. Antingen något ätbart som sylt, kakor, bröd, honung, korv eller liknande, eller en upplevelse/aktivitet som till exempel däckbyte, fönsterputsning, en middag. Eller något helt annat – bara fantasin sätter gränser!

Detta kan du lämna i kyrkan fredagen den 12 nov kl 17-19, lördagen den 13 nov klockan 9-11 eller på söndagen innan gudstjänsten börjar.

Vi har även ett missionslotteri där lotterna säljs redan nu och där vinnarna får sina priser vid basaren. En lott kostar 100 kronor och du köper dem genom att maila till missionsbasar@efs-kyrkan.info. Har du något som skulle kunna fungera som pris i lotteriet får du gärna skänka det.

I samband med basaren blir det också fika, barnlotteri, chokladhjul och annat spännande. Alla pengar som samlas in går till EFS missionsarbete.

Har du frågor så kontakta Birgitta Jarbo på telefon 073-3449111 eller maila missionsbasar@efs-kyrkan.info.

Detaljer

Datum:
2021-11-14
Tid:
11:00 - 14:00