Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ledar-kickoff

Vi vill ge dig ett erbjudande!
Så här mitt i sommaren med bad, semester, husprojekt, utflykter, ljusa kvällar, myggbett, glass och allt annat som kan fylla våra dagar denna varma årstid, så vill vi att du för en liten stund blickar framåt mot höstterminen. För vi tror och hoppas att EFS-kyrkan då åter ska kunna fyllas med barn och ungdomar (och vuxna förstås) och att vi som församling på olika sätt ska få möta dem med vår omsorg och med Jesus kärlek!
För att det ska vara möjligt behövs det såklart ledare som känner en längtan efter att vara med i denna spännande och viktiga omstart.
Oavsett om du vill testa att vara ledare för första gången eller om du har varit det i många år och vill fortsätta med det, så vill Saltstyrelsen bjuda in dig till en ledarfest och -kickoff vid kyrkan den 12 augusti klockan 18. Kvällen kommer att innebära pepp och visionerande inför höstterminen, användbar information om vad det innebär att vara ledare i Salt och det kommer att bjudas på god mat, roliga aktiviteter och möjlighet att lära känna andra ledare. Om vädret tillåter är vi utomhus och ta på dig kläder som är lätta att röra sig i. Kvällen är planerad att hålla på till cirka 20.30.
För att kunna planera maten behöver vi ha in anmälan till kvällen. Det gör du till Amanda Rask på amanda.rask@efs-kyrkan.info senast den 8 august.
Omfattningen av verksamhet och grupper i höst kommer att avgöras utifrån hur många ledare som kommer denna kväll eller anmäler sitt intresse till mig. Så har du någon vän som du tror skulle vara sugen på att vara ledare – bjud gärna med henne eller honom!

Detaljer

Datum:
2021-08-12
Tid:
18:00 - 20:30