Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KRIK

Hey ho – let’s go!

En av de absolut bästa stunderna i veckan hittar du på KRIK Ängelholm. En härlig gemenskap där Gud och människor får sporta och umgås under två (alldeles för korta) timmar. Det spelar ingen roll hur duktig man är i idrotten – KRIK finns där för alla som vill hänga i idrottshallen och upptäcka glädjen i sporten och i relationen med Gud. En vanlig träff börjar med en inspirerande lek eller uppvärmning som sedan fortsätter med en eller flera sporter. Därefter bryter vi för en andaktsstund med Jesus, för att sedan återgå till sporten igen.

Oavsett ålder eller sportvana är Du mycket varmt välkommen hit! Tiden är 15.30-17.30 på söndagar i Nyhemshallen! Har du några frågor så är det bara att höra av sig till Fannie Thomasson, 070-6973779 | angelholm@krik.se

P.S. Håll utkik efter våra större satsningar: KRIK Beach och KRIK OPEN. De är större sammanhang i form av turneringar i innebandy och beachvolleyboll. Självklart är dessa öppna för alla!

KRIK står för KRisten Idrotts Kontakt och vill bevara, inspirera och vinna idrottsfolk till ett kristet liv genom att vara en mötesplats som förenar glädjen i idrotten och den kristna tron”. Genom aktiviteter på kristen grund vill KRIK verka för att dels bevara och stärka kristna idrottsintresserade och utövare i sin tro, dels arbeta för att med idrotten som verktyg möta och berätta om tron på Jesus för idrottsungdomar som inte bekänner sig som kristna.

Identitetsskapande är en viktig del inom KRIK där KRIK står för glädje i idrotten och den kristna tron. Att vara en KRIKare ska betyda något speciellt och vara något att känna sig stolt över! Tillsammans vill vi skapa en tillhörighet och trygghet. KRIKs verksamhet är öppen för alla.

Detaljer

Datum:
2013-03-31
Tid:
15:30 - 17:30