Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hemmakyrka

Vill du som förälder ha hjälp och tips på hur ni i familjen kan läsa Bibeln tillsammans? Eller är du ledare för en hemgrupp och vill ha konkreta verktyg för givande bibelstudium? Då är denna kväll för dig!

Undervisningsområdet har bjudit in Elin Redin, som är en av författarna till boken ”Hemmakyrka”, och hon kommer att presentera detta spännande och konkreta material för oss.

Hemmakyrka är ett verktyg för att hjälpa familjer och andra grupper med blandade åldrar att läsa Bibeln tillsammans. Genom sin kreativa utformning erbjuds ett stort utbud av perspektiv och uttryck, vilket gör att alla har något att bidra med i mötet med bibeltexten.

Hemmakyrka består av sju samlingar med frågor, faktarutor och illustrationer, speciellt framtagna för att passa olika åldrar och erfarenhetsnivåer. När samlingarna i boken är slut är det bara att fortsätta med andra texter i Bibeln. Metoden i Hemmakyrka, som bygger på nyfikna frågor, öppna samtal och kreativt utforskande, kan öppna upp vilken bibeltext som helst!

Du kan för 40 kronor köpa boken i kyrkan, både före och efter denna träff.

Träffen sker den 4 maj klockan 20 på Zoom och du hittar länken här.

Detaljer

Datum:
2021-05-04
Tid:
20:00 - 21:30