Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gudstjänst och medlemsmöte

Ett förnyat folk

Vi är inne i en temaserie där vi under sju söndagar vandrar med Gud och folket i Moseböckerna. Idag predikar Magnus Lennartsson kring ”Ett förnyat folk – vilka är vi?”. Barnen har Skatten- och Push-samling och tillsammans ber och lovsjunger vi.

Efter gudstjänsten blir det medlemsmöte på Zoom. En chans att få höra styrelsens tankar om nutid och framtid och en möjlighet att få samtala med andra medlemmar i vår församling om vilka möjligheter och utmaningar vi som församling har just nu. Välkommen att vara med!

Du ansluter till mötet via Zoom genom att trycka på denna länk. Och sen väljer du själv om du vill ha på kameran på din dator/skärm så att resten av besökarna får se dig, eller om du vill vara anonym och bara titta och lyssna. Det finns även möjlighet att följa gudstjänsten via vår Youtube-kanal både live klockan 10 och i efterhand.

 

När vi står inför ett nytt år, mitt i en pandemi, hoppas vi få bli ledda av Jesus själv så att vi får förnyas som församling och som kristna. Det kan upplevas som en ökenvandring, men det var mitt i öknen som Gud uppenbarade sig för Israels folk och alltid försåg dem med vad de behövde.
Hur vill Gud förse oss i denna tid, så att vi får ny kraft att vara hans vandringsfolk, mitt i denna värld?

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2021-01-31
Tid:
10:00 - 11:00