Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gudstjänst

Ett förnyat folk

När vi står inför ett nytt år, mitt i en pandemi, hoppas vi få bli ledda av Jesus själv så att vi får förnyas som församling och som kristna. Det kan upplevas som en ökenvandring, men det var mitt i öknen som Gud uppenbarade sig för Israels folk och alltid försåg dem med vad de behövde.
Hur vill Gud förse oss i denna tid, så att vi får ny kraft att vara hans vandringsfolk, mitt i denna värld?

Under sju söndagar vandrar vi med Gud och folket i Moseböckerna, därför att berättelsen om dem ”skrevs ned för att vägleda oss som har tidsåldrarnas slut inpå oss” (1 Kor 10:11)

Denna söndag är rubriken ”Ett förnyat folk – var finns vår frihet?” och det är Carl Skarin som predikar.

Barnen har Skatten- och Push-samling och tillsammans ber och lovsjunger vi. Och efteråt finns det möjlighet för kyrkfika. Allting är som vanligt alltså, förutom att vi träffas via den digitala tjänsten Zoom istället för att ses fysiskt i kyrkan.
Du ansluter till mötet genom att trycka på denna länk. Och sen väljer du själv om du vill ha på kameran på din dator/skärm så att resten av besökarna får se dig, eller om du vill vara anonym och bara titta och lyssna. Det finns även möjlighet att följa gudstjänsten via vår Youtube-kanal både live klockan 10 och i efterhand.

Barnen är med i början av gudstjänsten och sen slussas de in i ett speciellt Skatten- eller Push-rum. Därför behöver barnen ha en egen skärm, om föräldrarna vill fortsätta att titta på gudstjänsten. Vi önskar att barnen (eller föräldrarna) kommer in på Zoom klockan 9.50 och skriver i chatten om de vill vara med på Skatten eller Push, så underlättar det skiftet sen.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2021-01-10
Tid:
10:00 - 11:00