Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gudstjänst

Fjärde advent

Adventsljusstaken är nu komplett och vi har kommit fram till fjärde söndagen i advent. Temat för gudstjänsten är ”Glädjens ljus” och det är Carl Skarin som predikar.

Barnen har Skatten- och Push-samling och tillsammans ber och lovsjunger vi. Och efteråt finns det möjlighet för kyrkfika. Allting är som vanligt alltså, förutom att vi träffas via den digitala tjänsten Zoom istället för att ses fysiskt i kyrkan.
Du ansluter till mötet genom att trycka på denna länk. Och sen väljer du själv om du vill ha på kameran på din dator/skärm så att resten av besökarna får se dig, eller om du vill vara anonym och bara titta och lyssna. Det finns även möjlighet att följa gudstjänsten via vår Youtube-kanal både live klockan 10 och i efterhand.

Barnen är med i början av gudstjänsten och sen slussas de in i ett speciellt Skatten- eller Push-rum. Därför behöver barnen ha en egen skärm, om föräldrarna vill fortsätta att titta på gudstjänsten. Vi önskar att barnen (eller föräldrarna) kommer in på Zoom klockan 9.50 och skriver i chatten om de vill vara med på Skatten eller Push, så underlättar det skiftet sen.

Detaljer

Datum:
2020-12-20
Tid:
10:00 - 11:00