Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gudstjänst

Andra advent

Idag tänder vi det andra adventsljuset och firar gudstjänst tillsammans på temat ”Tröstens ljus”. Magnus Lennartsson predikar, John Henrysson med team leder oss i sång, barnen har Skatten- och Push-samling och tillsammans ber och lovsjunger vi. Och efteråt finns det möjlighet för kyrkfika. Allting är som vanligt alltså, förutom att vi träffas via den digitala tjänsten Zoom istället för att ses fysiskt i kyrkan.
Du ansluter till mötet genom att trycka på denna länk. Och sen väljer du själv om du vill ha på kameran på din dator/skärm så att resten av besökarna får se dig, eller om du vill vara anonym och bara titta och lyssna. Det finns även möjlighet att följa gudstjänsten via vår Youtube-kanal, både live klockan 10 och i efterhand.

Barnen är med i början av gudstjänsten och sen slussas de in i ett speciellt Skatten- eller Push-rum. Därför behöver barnen ha en egen skärm, om föräldrarna vill fortsätta att titta på gudstjänsten. Vi önskar att barnen (eller föräldrarna) kommer in på Zoom klockan 9.50 och skriver i chatten om de vill vara med på Skatten eller Push, så underlättar det skiftet sen.

”Han kommer till sörjande hjärtan,
och livet får annan gestalt.
Han kommer i makt att regera,
tills Gud uti alla blir allt.
Var glad, var glad,
var glad i din Herre och Gud.
Var glad, var glad
och hylla din konung och Gud.”
Psalm 108

Detaljer

Datum:
2020-12-06
Tid:
10:00 - 11:00