Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alternativ lördag

Lördag 20 oktober klockan 15:30 bjuder vi in alla till Alternativ lördag.

Vad är Alternativ lördag? Jo, för er som har och har haft vana att gå på EFS-kyrkans ungdomsgrupp, UG, är konceptet Alternativ kväll välkänt. Och, för alla er andra kommer förklaringen här:
Alternativ kväll är en helkväll i tre delar:
1. Humorshow
2. Café Påtår
3. Gudstjänst

Lördagen gör vi lite annorlunda. Vi börjar med mingel & fika till självkostnadspris kl 15.30 efter en stund ( ca 16.45) drar vi igång humorshowen. Strax efter showen har vi en enklare andakt tillsammans med alla medverkande som man jättegärna får vara med på!

Glöm allt ni tidigare har upplevt av teater i kyrkmiljö! Det här är något helt annat! Högkvalitativ och befriande galen humor, som ger era magmuskler motion för resten av året. Om ni inte blir nöjda får ni pengarna tillbaka… Nej, det får ni inte för det är gratis inträde!

Hur kommer det sig att det inte kostar något? Jo, för att det är viktigt att alla ska ha möjlighet att komma! Och vi lovar – det är så värt det!

Då säger ni er kanske:
– Vi har ingen barnvakt. Hur gör vi då?
Enkelt – det visas barnfilm i ett rum intill kyrksalen. Och i cafeterian visas showen på storbild, för de föräldrar som vill följa spexet i en bekväm soffa, medan barnen leker i cafeterian.
Inne i kyrksalen sitter alla bekvämt med gott om benutrymme i sköna stolar. Säg till värdarna om ni behöver specialarrangemang för att sitta bra!

Hjärtligt välkommen vem du än är! Den här kvällen är för alla!
Mingel och fika från 15:30 – passa på att träffa skådisarna då!
Ridån går upp 16:45.

Detaljer

Datum:
2018-10-20
Tid:
15:30 - 19:00