En hälsning från teamarna

Hej läsare! Den här veckan är det vi teamare, Anne och Sara som har fått möjligheten att skriva på bloggen. Vi är två tjejer som går en kristen ledarskapsutbildning genom Åredalens folkhögskola med praktik i EFS- kyrkan i Ängelholm. Det innebär att vi fördjupar oss i vad kristet ledarskap handlar om och är med på olika aktiviteter som pågår i församlingen under ett helt läsår. Nu är vi inne på vår tredje vecka och vår handledare Carl Skarin, kom precis tillbaka efter att varit hemma i 2 veckor med nyfött barn. Det är vi otroligt glada över, nu kör vi igång på riktigt!

 

Redan från första dagen som vi kom ner till Ängelholm och kyrkan har vi känt att vi har blivit varmt omfamnande och upplever att många är väldigt tacksamma att ha oss här vilket gör oss varma i våra hjärtan.

Första veckorna har blivit ‘lära känna’ veckor, både när det gäller staden och människorna. Alla möten, innan/efter gudstjänst, på Ungdomsgruppen och alla andra tillfällen i vardagen känner vi har varit väldigt givande, vi känner verkligen att vi har hamnat rätt. Vi älskar vår lägenhet och trivs väldigt bra ihop (men vi vill gärna bli hembjudna till dig ?).

 

Framförallt hoppas vi att Gud verkligen får utmana och använda oss detta år. Ps 86:11

 

Tack för oss, Hade/ #TeamÄngelholm