E6an-bön!

I tisdags gästade jag och Carl Betaniakyrkan i Malmö tillsammans med våra kollegor i EFS längs västkusten. En dag där vi fick dela våra situationer i Malmö, Lund, Helsingborg och Ängelholm. Vi fick be för varandra och dela profetiska tilltal. Ett har vi gemensamt på alla dessa orter, vi längtar efter att se mer av Guds rikes utbredning.

I detta vill jag uppmuntra dig att stå med i bönen för att Gud får beröra våra hjärtan så vi ännu mer får återspegla hans hjärta där vi befinner oss.

Vill även passa på att inbjuda till en härlig helg nästa vecka. Då är det AK som är på gång!!! Vad är det kanske du undrar? Var inte orolig, här kommer en beskrivning från facebook:

Succén är tillbaka!
Lördag 22 oktober klockan 16:30 bjuder vi in alla till Alternativ lördag.

Vad är Alternativ lördag? Jo, för er som har och har haft vana att gå på EFS-kyrkans ungdomsgrupp, UG, är konceptet Alternativ kväll välkänt. Och, för alla er andra kommer förklaringen här:
Alternativ kväll/Alternativ lördag är en helkväll i tre delar:
1. Humorshow
2. Café Påtår
3. Gudstjänst

Glöm allt ni tidigare har upplevt av teater i kyrkmiljö, kyrkkaffe och gudstjänster! Det här är något helt annat! Högkvalitativ och befriande galen humor, som ger era magmuskler motion för resten av året. Om ni inte blir nöjda får ni pengarna tillbaka… Nej, det får ni inte för det är gratis inträde!
Café Påtår serverar olika sorters kaffe, enklare maträtter och grymma bakverk till självkostnadspris.
Gudstjänsten bjuder på musik och predikan som ni inte upplevt tidigare – såklart, eftersom den äger rum först den 22 oktober!

Man väljer själv hur lång kvällen ska bli: enbart show, show och fika eller show, fika och gudstjänst.

Hur kommer det sig att det inte kostar något? Jo, för att det är viktigt att alla ska ha möjlighet att komma! Och vi lovar – det är så värt det!

Då säger ni er kanske:
– Vi har ingen barnvakt. Hur gör vi då?
Enkelt – det visas barnfilm i ett rum intill kyrksalen. Och i cafeterian visas showen på storbild, för de föräldrar som vill följa spexet i en bekväm soffa, medan barnen leker i cafeterian.
Inne i kyrksalen sitter alla bekvämt med gott om benutrymme i sköna stolar. Säg till värdarna om ni behöver specialarrangemang för att sitta bra!

Hjärtligt välkommen vem du än är! Den här kvällen är för alla!
Mingel från 16:30 – passa på att träffa skådisarna då!
Ridån går upp 17:00.

Guds frid / Magnus Lennartsson