En hälsning från praktikanten

index

Idag har ni här i EFS-Kyrkan fått besök av er nye praktikant, nämligen av mig som skriver detta inlägget! Claes Leverström heter jag och kommer att vara hos er i ungefär tre veckor framöver. Jag är 24 år och min praktikperiod ingår i programmet jag läser för att bli präst inom EFS på Johannelunds Teologiska Högskola i Uppsala. Jag har bott i Malmö och Lund i sammanlagt 5 år innan jag flyttade till Uppsala så det känns oerhört bra att vara tillbaka i Skåne. Jag har även hört mycket gott om er församling så det är väldigt roligt att äntligen vara på plats!

Det är min första praktikperiod för att känna på prästyrket så jag är väldigt förväntansfull på vad det kommer att ge, dels vad ni har att ge mig men jag hoppas att få kunna dela något till er också. Be gärna för Magnus och Carl så att de får pli på mig.

Jag har ett stort hjärta för den lokala församlingen och förhoppningsvis många erfarenheter att dela med mig av. Under praktikens gång kommer jag att göra ett studium angående lärande och själavård i er församling och vill gärna höra vad du har att dela med dig av för erfarenheter. Om du ser mig i lokalerna, ute i Ängelholm eller på gudstjänsten så tveka inte att prata med mig, jag vill jättegärna lära känna dig under tiden jag är här! Har du en hemgrupp du tycker jag ska besöka eller bara vill ta en fika så tveka inte att höra av dig, Magnus och Carl har mina kontaktuppgifter.

Med vänliga hälsningar,
Claes Leverström