Ett ögonblick i Guds närvaro

Sitter och tänker tillbaka på helgen som gått och känner stor tacksamhet över förmånen att ha fått umgås med fina människor, lyssnat på inspirerande undervisning och sjungit mig hes i lovsången, när Vidare 15 gick av stapeln. I samarbete med Sisters international fick vi lyssna på Marie Arnfjäll, Jeanette Alfredsson och vår egen (än så länge) Marie-Louise Nilsson.

CAB_7665 copy m CAB_7809 copy m

Naturligtvis deltog också ett helt gäng lovsångsledare, musiker, dansare, kökspersonal, kvinnliga entreprenörer, konferensbyråpersonal och inte minst alla snygga manliga värdar.

CAB_7843 copy m CAB_7621 copy m

CAB_7817 copy m CAB_7814 copy m CAB_7698 copy m

På besök kom också Karin Svensson och gav oss några tips i ödmjukhetens konst.

CAB_7850 copy m

Någon som däremot inte syntes alls på scenen var konfernsdirektören Helena Eriksson som är den stora organisatören bakom konferensen. Kanske är hon kvar nästa år också, om inte Melodifestivalens Christer Björkman vill gå  pension och behöver en annan lika duktig organisatör.

CAB_7680 copy m

Temat för dagen var Ett ögonblick i Guds närvaro förändrar allt. Och jag hoppas verkligen att gårdagens alla ögonblick fick påverka och förändra många människor, och att vi fortsätter att ta tid med Gud i alla de ögonblick vi får uppleva.

Annika Lilja – Bloggreporter