En ny termin

Så har september månad kommit. Underbara dagar när solen sticker på och värmer samtidigt som den klara luften bär höstens svala bris. Skolorna har dragit igång och det är tydligt att sommaren ligger bakom. I sommar har det varit mycket folk på våra sommargudstjänster, samlade till bön och lovsång, till att ta del av Guds ord och möta varandra och Herren själv. Ändå vill vi få markera att vi går in i en ny termin och ett nytt läsår.

Under september månad vill vi speciellt få uppmuntra varandra till förbön för församlingen och vår byggd. Du är välkommen med på veckomässorna på onsdagarna. Det blir under september varje vecka mellan 19.00-20.00. Mässa och tid för gemensam bön.

Under gudstjänsterna följer vi ett tema med rubriken ”Med ett hjärta vill vi…” där vi på olika sätt får knyta an till kyrkans vision och uppdrag.

Så jag vill uppmuntra dig och hälsa dig välkommen med under denna kraftsamling i bön och gudstjänst, i kyrkan och där du lever ditt liv i din vardag.

PS: Fredagen den 12 september gästas EFS-kyrkan av Bodekull Gospel & Jazz Orchestra samt köern One Nation. De lånar vår kyrka för att hålla en av sina releasekonserter. Konserten startar 19.30 och man kan köpa biljetter på www.bgjo.se

HAr även hört att UG kommer ordna lite Café/fika efter konserten så ta tillfället att vara med på en härlig fredagkväll i kyrkan.

Guds rika välsignelse / Magnus Lennartsson