Vinterns skiftningar

Tänk att mer än halva vintern har gått, i alla fall vad det gäller dagar räknat i kalendern. Vi har passerat halva januari och den första delen bjöd på mild och varm skånsk vinter. Men nu har det skiftat. Lite snö, kyla och blåst och plötsligt blåser vägarna igen på sina ställen. Skåne är rätt spännande på det sättet att detta kan lika gärna vara vårvädrets utseende i mars likväl som det kan vara högsommarvärme i april. Saker och ting kan förändras. Så är det även i kyrkan och speciellt denna vintern. Under förra terminen gick Marie Louise in i sin studietermin och fasade över i sin föräldrarledighet efter att deras nya prinsessa kom till världen. Sara är också på väg mot sin föräldrarledighet och vi gläds med er på alla sätt och önskar er allt gott. Så mitt i detta får vi del av ytterligare en förändring då vi nu får välkomna Carl Skarin som ska vikariera för Marie Louise under 2014.

Nu på söndag predikar Carl för första gången här i Ängelholm och i samband med det vill vi få hälsa honom och hans fru Kajsa välkomna till oss. Så kom och var med i detta; Nu på söndag kl. 10.00.

I fredags drog UG igång och det innebar också förändring då de målade om i UG-lokalen och fixade med lite nya möbler. Riktigt nice… Så på fredag när Light drar igång får vi bara ta del av denna fina förändring.

Det är härligt med skiftningar och de påminner att vi är ett folk som är på väg. Guds rika välsignelse / Magnus