Jag önskar och viskar

Granen lyser vilsamt, de flesta paketen är inslagna, knäcken kokad (två gånger, eftersom det inte är så gott med bränd knäck…) och Jansson har tagit plats i kylen. Kort sagt; Det mesta är förberett för julfirande.

På kylskåpsdörren är alla fina julkort uppsatta. Tyvärr blir de färre för varje år och tillhör nog en utdöende tradition. Samtidigt har ju andra kanaler för julhälsningar uppstått, och det viktigaste är väl ändå själva tanken; att någon önskar mig en god jul.  För det är faktiskt ganska viktigt det där med att det finns någon som tänker på oss och hoppas att vi ska ha det bra. Uppmuntrande och trösterikt!

Själv skulle jag också vilja passa på att önska dig en välsignad jul! Av hela mitt hjärta önskar jag en jul där alla får vara friska, ingen behöver vara ensam och där harmoni får råda. Jag önskar att alla människor på hela jorden ska få uppleva Guds kärlek och att inga krig och konflikter ska få fortsätta. Tyvärr blir jag nog inte bönhörd så länge vi lever på den här jorden, men jag fortsätter ändå att önska och be om en försmak av Himlen den här julen.

 

O, jag viskar en bön i natt.
För dom som inget har.
För dom som gick in i natten, utan att hitta tillbaks.
Jag viskar en bön i natt.
För alla dom som väntar.
För dom som har tappat hopp.
För alla där ute som längtar.

Annika Lilja – Bloggreporter