En mysig helg

DSC00844

Ett efter ett börjar de lysas upp, fönstren i våra hem. Samtidigt har den första frosten gjort sitt intåg, och adventsstämningen kryper sakta in i själen.  Dock är det här för många också en intensiv vecka, där vi vill hinna med att få det så där riktigt mysigt inför den kommande helgen. Men låt oss inte glömma bort att faktiskt också ta en paus och njuta av allt det vackra vi fixat till.

Inför helgen vill jag speciellt bjuda in dig till två av våra samlingar. På söndag är det förstås en traditionell adventsgudstjänst, där Magnus Lennartsson predikar över temat Ett nådens år. Efter gudstjänsten kommer Gerhard Schwarts visa bilder från sin resa till Mocambique och Sydafrika och inspirera oss för missionsarbetet där.

På lördag finns det också möjlighet för dig som är kvinna att sitta ner vid ett dukat, dignande frukostbord och lyssna till Margareta Sturesson som delar med sig av sina erfarenheter. Anmälan till detta ska ske senast torsdagen den 28/11 till helena.eriksson@efs-kyrkan.info. Evenemanget kostar 50 kronor och håller på mellan 9 och 11. Välkommen till en stämningsfull och givande morgon!

//Annika Lilja – Bloggreporter