Vilket äventyr det blev!

Under höstlovet arrangerade Salt i Ängelholm och Halmstad återigen barnlägret Äventyret. Från söndag till tisdag var 35 energifulla barn samlade på Heljarödsgården tillsammans med sju tappra och taggade ledare. Det blev dagar vi sent kommer glömma och mycket på grund av alla de äventyr vi fick vara med om. Redan på söndagskvällen var första äventyret då strömmen försvann i en dryg timme. Som väl var det då dags att sova men lite läskigt blev det allt. På måndagen åkte vi in till Nyhemshallen och då vi skulle hem därifrån fick vi hålla hårt i varandra och våra saker. Stormen var på ingång. I tryggt förvar på Heljarödsgården fick vi en kväll där deltagarna verkligen bjöd på sig själva med både sång och drama och då det var dags att gå mellan byggnaderna fick vi återigen hålla hårt i varandra och våra saker.
.
Sista dagen var vi ute och bönesvaret var ett faktum! Blå himmel och ingen vind. Denna dag bjöds vi på äventyr som att bli burna på egengjord bår, äta pyttipanna som stektes över eld och spana på sälar nära land.
.
Under hela lägret fick vi påminnas om äventyr som människor i bibeln varit med om och vi fick även praktisera äventyret det är att be och lovsjunga till Gud. Lovsången som blev återkommande var passande nog för lägret ”Så länge jag lever” där andra versen  går ”stormarna kommer, och regnet det faller men jag står här i din härlighet”. Det är gott att få påminna sig om det!
.
Tack alla barn och ledare för ett spännande och kul läger!!
mail.google.com            läger