En vandringsdag

Vandringsdag1

Konsten att vandra tillsammans!

 

Det var temat för denna dagsvandring. Nio par samlades denna soliga och varma lördag i maj vid vackra Snogeholmsjön. Det var allt från de som stod i startgroparna för att gifta sig till de som varit gifta i många år. Det var par som själva valt att gå eller fått vandringen i present. Unga par och par ” med lite mer livserfarenhet”. Alla var vi lika förväntansfulla över vad dagen hade att ge. Bokskogen var alldeles skir och ljusgrön, matsäcken var packad och glada i hågen gav vi oss iväg på vår vandring.

 

Under dagen hade vi fyra kortare samlingar där ledarna Calle och Gittan Jarbo samt Lena och Allan Svensson turades om att introducera oss i ämnen som livslång vänskap, orimliga, omedvetna eller outtalade förväntningar. Vad har ni för drömmar framöver och hur ger man konstruktiv kritik och uppskattningar till varandra. Konsten att kunna använda ordet förlåt som en kärleksgåva till varandra med mera.

 

Vi fick sen med oss några frågeställningar som vi diskuterade medan vi vandrade till nästa stopp. Vi gick med vår partner mellan stoppen och fick möjlighet att prata med de andra paren när det var dags för fikastopp. Dagen bjöd på många små påminnelser som vi tacksamt tog med oss hem till vardagen.

 

En välinvesterad dag som varmt rekommenderas, dessutom var den helt kostnadsfri. Fantastiskt!    

Helen Åberg

 

Beskrivning: https://mail.google.com/mail/ca/u/0/images/cleardot.gif