Att vara ledd av Guds röst

 Jag befinner mig nu på Heljarödsgården där tältmötesserien och ungdomslägret är i full gång. I förmiddag fick hela lägret och även jag ta chansen till en tyst retreat och jag slås om och om igen av kraften som finns i att söka Guds närhet. Temat för veckan är ”Gud låter höra sin röst” och jag som haft förmånen att umgås mest med barnen har blivit påmind om många bibelpersoner som fått höra Guds röst och som handlat därefter. Noa, Mose, Maria, Paulus, Samuel… Och tänk att Gud fortfarande vill göra sig hörd. Dock så är det inte alltid Gud vill överrösta allt jag har för mig, alla mina måsten och borde… Så låt oss i sommar utsätta oss för lite mottaglighet och leva efter hans röst.

Tack Gud för att du talar genom skapelsen, genom ditt ord, genom mina medmänniskor och genom mina tankar. Hjälp mig att stanna upp så jag inte missar det du vill förmedla!

Fridshälsningar Sara Starfelt, ansvarig för barnverksamheten

                                      fredrik i vattnet