Till dig som är förälder

Elin m fl
.
I söndags var det terminsavslutning i kyrkan och vi fick glädjen att fira en fantastisk gudstjänst som barnen från Kids ledde! Det var mäktigt att få bli ledd av barnen i bön och lovsång. De är mina förebilder i mycket vad gäller enkelheten och självklarheten i relationen med Gud. Ni ska vara så stolta över era barn. På söndag startar sommarskatten, så varmt välkomna till kyrkan även framöver!
.
Lisa och Judith
.
Förutom några tips på sommarläger vill jag också passa på att göra några efterlysningar!
.
  1. Under sommaren kommer jag börja på en fin fotovägg där vi önskar få enkla porträttbilder på alla barn upp till 14 som finns i kyrkan. Det räcker med en mobiltagen bild. Maila mig en bild och skriv namnet på ditt barn så skriver vi ut och sätter upp!
  2. Det finns ett behov av nya SKATTEN ledare under nästa läsår. Den 13 juni kl 18 inbjuds DU till en intro i SKATTEN som är det material vi använder. SKATTEN har många fördelar men bland annat att det är lätt att komma in som ny ledare då samlingarna har en mycket planerad grund som man i stort sett kan utgå helt från om man vill! Hör av dig.

 

BARNLÄGER
Nu vill jag upplysa er om sommarens barnläger som anordnas i distriktet. Jag är själv huvudledare på sommarsalt som är för 8-12 åringar på Åsljunga den 5-7 augusti. De senaste åren har lägret blivit fullt och det är bäst att anmäla NU för en säker plats. Jag bifogar här foldern och följ denna LÄNK för att komma till anmälningssida.
.
Övriga händelser för era barn i sommar
21-29 juni Barnmöte under Heljarödsgårdens tältmötesserie  – läs mer HÄR
24-26 juni Ichtys sportfiskeläger – läs mer HÄR
22-27 juli Blåsarläger – läs mer HÄR
5-7 augusti Sommarsalt – läs mer HÄR
7-11 augusti Nytt scoutläger – läs mer HÄR
17 augusti Barnloppis i kyrkan  
24 augusti Barnfest kl 13-15 på Strandhem Örkelljunga i samband med församlingshelgen. Mer info i folder som snart kommer!
.
Ett stort tack riktar jag också till årets alla ledare!
.
Ledartack
.
Guds välsignelse och kraft!
.
//Sara Starfelt – Ansvarig för barnverksamheten
.
Sara