Välkommen

Spännande, spännande! Sitter här tre dagar FÖRE och försöker lära mig hur det NYA fungerar! Före releasen för den nya hemsidan, alltså. Nu kan jag plötsligt infoga bilder (tror jag), välja kategori och få ta del av era kommentarer.  Tyvärr kommer en del av de gamla inläggen försvinna ut i internetrymden, men det får man ju stå ut med.

Dessutom tror jag att det ska fungera med att lägga upp en profil, så att jag inte behöver presentera mig varje gång, utan alla som vill kan se vem jag, som ansvarar för bloggen är. Fast idag kanske jag ändå skulle köra en kort presentation, eftersom det ju är första dagen med allt det nya…

Jag heter Annika Lilja och är medlem i EFS-kyrkan sedan 10 år tillbaka. Till vardags jobbar jag som lärare i Svenska och Textkommunikation på Akademi Båstad Gymnasium och är mamma till tre barn. En av anledningarna till att jag sköter om bloggen, är att jag är medlem i det nybildade Kommunikationsutskottet här i kyrkan. Plus att jag förstås tycker om att skriva.

Tanken är att jag ska skriva om vad som händer i kyrkan och om funderingar kring liv och evighet, högt och lågt. Ibland kommer också prästerna att uttrycka sig på bloggen och kanske även andra som är intresserade.

Så… Välkommen till EFS-kyrkans nya hemsida och välkomna till bloggen!

 

DSC_0531

Hm… Jag lyckades få in bilden, men inte alls på det sättet jag hade tänkt mig… Hm… Förresten, måste jag nog uppdatera mitt fotobibliotek!