Tobias Nordén

Kontaktperson till SALT
tobias.norden@efs-kyrkan.info
070 5143160

Det här är Tobias Nordén. Han sitter med i styrelsen sedan fyra år och har tidigare funnits med under sex år. Tobbe, som han kallas, sitter med i styrelsen för att han vill att vi som människor ska få möjlighet att förvandla vår omgivning. Han menar att det är i det som kyrkan har en viktig plats, där vi tillsammans hjälps åt att söka kraftkällan Jesus som vi i detta är helt beroende av. Han tycker det är inspirerande att finnas med och tänka hur vi kan hitta väger som för fler människor närmare sanningen. Tobbe längtar efter att vi verkligen ska börja tro att Jesus faktiskt bryr sig om och älskar människorna i vår närhet. Att vi inte om 20 år ångrar att vi kunnat göra mer. Han bor i Ängelholm med sin fru och tre söner. Han driver Ica Hamilton i Helsingborg, en affär med stort hjärta. Det oväntade: Tobbe hittar inget att berätta här, säger han. Kanske det finns människor som kan hjälpa till med det i kommentarerna?