Margaretha Sturesson

Kontaktperson till EL-U
margaretha.sturesson@efs-kyrkan.info
070 1900824

Det här är Maragetha Sturesson. Hon sitter med i styrelsen sedan fyra år. Margaretha jämför församlingen med familjen där man inte bara är mottagare utan också bidrar. Hon har intresse av övergripande frågor och har erfarenhet av både styrelse- och ledningsarbete sedan tidigare. ”Min längtan för EFS-kyrkan i Ängelholm är att vi ska vara en kyrka för alla, från olika bakgrunder, med olika förutsättningar och olika generationer. Att vi ska möta människor både i kyrkans egen byggnad men även finnas ute i samhället. Viktigast av allt är att vi ska agera på det sätt som Gud leder oss i både bön och i konkret arbete”. Margaretha bor centralt i Ängelholm och har fyra vuxna barn och sex barnbarn, varav ett som föddes under hösten. Det oväntade: I yngre år var Margaretha en notorisk träningsmänniska som tävlingsimmade som ung men som även, bland annat, sprang Broloppet år 2000 dagen innan bron till Köpenhamn öppnade för biltrafik.