Nytt från styrelsen

Efter en intensiv höst med många arbetsgrupper igång kunde vi i måndags klubba ett helhetsdokument om oss som kyrka som alla medlemmar nu fått ta del av. Dokumentet innehåller en beskrivning av vår historik, vilka vi är, den stad vi finns i samt vad vi vill framöver.

I torsdags bjöd vi in till föreningsmöte där vi presenterade detta samt visade våra byggplaner för kyrkan. Va? Behöver kyrkan byggas ut? Ja, vi tror det. Caféet är ofta trångt och bullrigt, barnen är trångbodda och behöver få mer utrymme till sina olika grupper. Även vår entré behöver en uppfräschning. Precis detta är det som styrelsen arbetar med just nu och vill du veta mer så kom till kyrkan och ta ett exemplar av dokumentet jag hänvisar till.

Inom kort kommer det också finnas en film på hemsidan som enkelt går igenom det hela. Jag uppmuntrar dig till att engagera dig i dessa processer, din åsikt och din arbetsinsats är så viktig, vi behövs allihopa. Den 11 mars kl. 19.00 har vi årsmöte och då kommer det att bestämmas hur vi går vidare med styrelsens förslag. Jag hoppas vi ses där!

Rebecca Nordén, vice ordförande (tillförordnat ordförande)

Välkommen till missionsföreningens årsmöte den 11 mars. Läs mer här: https://efs-kyrkan.info/kalender/arsmote-3/