Fira gudstjänst

På söndag klockan 10 firar vi gudstjänst digitalt! Vi träffas för lovsång, bön, predikan och gemenskap på den digitala plattformen Zoom.
Du ansluter till mötet genom att klicka här. Du kan sen välja att finnas med på bild med din kamera, eller att bara anonymt lyssna och titta. Efter gudstjänstdelen kommer det finnas möjlighet att vara med och ”kyrkfika” och samtala i en mindre grupp.

För barnen blir det en egen Skatten-samling under predikan, även detta via Zoom.

Vill du hellre följa gudstjänsten via Youtube går det också bra, både live klockan 10 och i efterhand. Det gör du här.

Vi befinner oss i en spännande och utmanande tid där vi hela tiden får försöka hitta lösningar som ger så många som möjligt chans att få vara med i församlingens verksamhet. På detta nya sätt får vi möjlighet att mötas ansikte mot ansikte, men framförallt fira gudstjänst inför Guds ansikte.

Föreningens ordförande Rebecca Nordén berättar mer här.

”Där två eller tre är församlade i mitt namn, så är jag mitt ibland dem.”