UG

UG våren 2017

UG är EFS-kyrkans ungdomsgrupp för ungdomar som går i åk 9 och uppåt. Vi träffas på fredagar med start 19.30 och håller på till cirka 00.00. Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Ängelholm. Under en vanlig UG kväll kan allting hända: tävlingar, lekar, filmkväll, ungdomsgudstjänster, spex och underhållning. Vi vill vara en gemenskap där alla känner sig sedda och där alla får komma precis som man är. Du är välkommen oavsett om du är kristen eller inte. Alla är välkomna till UG. Så tveka inte kom hit! Dra med dina kompisar och bli en del av gemenskapen!

Vi ledare vill att UG skall vara en naturlig plats för ungdomar att ha en go gemenskap, go fika och en plats där man får lära känna Jesus Kristus och växa i sin tro på honom!

170825 Uppstart!
Vi kickar igång terminen med tävlingar, gemenskap, kvällsandakt och gott fika – en klassisk Ug-kväll där vi får chans att lära känna varandra.

170901 Trashockeyturnering i Klippan
Vi är bjudna till trashockeyturnering i Andreaskyrkan i Klippan. För er som vill samåka från Metallgatan samlas vi där 18:20. Annars börjar kvällen klockan 19:00 i Andreaskyrkan. Anmälan sker via deras Facebook event Trashockeyturnering i Klippan, samt via Ängelholms Ug-ledare för skjuts.

170908 Hajk
Äntligen drar Ug ut på hajk med övernattning tillsammans! Mer info och anmälan kommer på UGs Facebook-sida ”UG Ängelholm”.

170915 KRIK
KRIK håller i kvällen, ta med idrottskläder och kläder att ha utomhus!

170922 Teamarnas afton
Våra underbara teamare Sara och Anne bjuder på en kväll.

170929 Ug-training
Denna kväll bjuder på praktisk undervisning i ett flertal olika områden såsom mixerbord, musik, dans och mycket mer. Kom och välj det som intresserar dig mest för att lära dig av någon med erfarenhet på området.

171020 Alternativ Kväll
Alternativ kväll står på schemat och det bjuds på grym underhållning, café och en härlig gudstjänst!

171027 Prison-break och nattvardsgudstjänst
Prison-break är en favorit från förra terminen som går ut på att rymma ur kyrkbyggnaden som för kvällen förvandlats till ett fängelse. Efter tävlingen firar vi nattvardsgudstjänst tillsammans.

171103 (Höstlov) Harry Potter Maraton
Denna heldag + natt kommer vi titta på ALLLA Harry Potter filmerna. Med start 9 på morgonen drar vi igång och samtidigt som filmvisningen finns det även andra aktiviteter att underhålla sig med.

171110 Djupt snack
Denna kväll sätter vi fokus på kluriga frågor, känsliga ämnen och viktiga utmaningar i livet.

171117 Sagan om Ringen kväll
Kvällen går i Sagan om Ringens tema, mer information kommer på Ug’s facebook-sida.

171124 Hur försvarar jag min tro?
Försvar av kristen tro kallas för apologetik och det är detta ska vi få diskutera om tillsammans denna kväll.

171201 Politisk afton
Denna kväll får vi besök av någon som tillsammans med oss kommer fundera kring samhällsfrågor, politik och vårt ansvar som kristna och medborgare.

171208 Nobelmiddag
Nobelmiddagen är ett måste på höstens Ug-schema. Den går till som så att man efter anmälan anländer till Ug i finkläder och med ett festligt sinne. Det bjuds på god mat, underhållning och andakt.

171215 Julavslutning
Denna kväll blir en julig avslutning på terminen då vi lekar lekar tillsammans och firar att julen snart är här.

Vi ses i EFS-kyrkan,välkommen!

Kontaktperson: Louise Malmborg 072-19 26 674
UG finns på Facebook, både som grupp och sida, följ UG Ängelholm.