UG

UG våren 2018

UG är EFS-kyrkans ungdomsgrupp för ungdomar som går i åk 9 och uppåt.

Vi träffas på fredagar med start 19.30 och håller på till cirka 00.00. Vi vill vara en mötesplats för ungdomar i och runt omkring Ängelholm. Under en vanlig UG kväll kan allting hända: tävlingar, lekar, filmkväll, ungdomsgudstjänster, spex och underhållning. Vi vill vara en gemenskap där alla känner sig sedda och där alla får komma precis som man är. Du är välkommen oavsett om du är kristen eller inte. Alla är välkomna till UG. Så tveka inte kom hit! Dra med dina kompisar och bli en del av gemenskapen!

Vi ledare vill att UG skall vara en naturlig plats för ungdomar att ha en go gemenskap, go fika och en plats där man får lära känna Jesus Kristus och växa i sin tro på honom! Vi ses i EFS-kyrkan,välkommen!

Vi ses i EFS-kyrkan,välkommen!

Kontaktperson: Louise Malmborg 072-1926674
UG finns på Facebook, både som grupp och sida, följ UG Ängelholm.