Hemgrupper

Närmare Jesus tillsammans

Varför hemgrupp?

Detta är en möjlighet för dig som är nyfiken på dig själv, andra och Jesus. vi tror att alla människor mår bra av att vara en del av en kärleksfull gemenskap där man får dela alla nyanser av livet. Vi hoppas att det får vara en plats där du får upptäcka och växa i din relation med Gud – eftersom Han längtar efter gemenskap med dig.

En grupp kan bestå av allt från några få till en lite större grupp på tio-femton personer och man träffas regelbundet allt från en gång i veckan till en gång per månad. Här får du möjlighet att läsa din bibel och be med andra, att stötta och stöttas av andra.

Hur går jag med?

Om du är ny i vår församling så är det bara att prata med någon av våra värdar under en gudstjänst så hjälper de dig.

Kanske är det så att du redan känner någon som är med i en hemgrupp, känn dig då fri att fråga om du får följa med och prova på.

Eller ta initiativet att starta en ny grupp med en vän. (meddela detta via mailen nedan, så ni blir inbjudna till gemensamma ledarträffar etc.)

Du kan även ta kontakt via mailen eller prata med någon av våra präster. magnus.lennartsson@efs-kyrkan.info eller carl.skarin@efs-kyrkan.info

Välkommen med.