Anmälan församlingsdagen

Vi har hyrt in två bussar som tar oss upptill Älmhult för en dag av gemenskap, undervisning och mycket annat gott. Vi får möta ungdomsprästen Johannes Leckström som ger oss sin bild av att vara kyrka i Sverige idag. Vi får tillfälle att prata om vår framtid under resans gång.

09.00 Avfärd från EFS-kyrkan
10.00 Fikar medhavd fikakorg längs vägen
12.00 Ankomst till Älmhult – aktivitet uti-
från väderlek.
13.00 Lunch till självkostnadspris
14.30 Gudstjänst med undervisning av
Johannes Leckström i Älmhults kyrka
16.00 Hemfärd
18.00 Tillbaka i Ängelholm

Pris: Lunchen till självkostnadspris samt att vi tar upp en kollekt under gudstjänsten. Bussresan bjuder vi på. Anmälan nedan (begränsat antal platser i bussarna så först till kvarn. Behövs det kompletterar vi med bilar)
Hur ofta åker man till Älmhult? Kanske detta blir en unik dag på många sätt.

Namn vuxen 1 (förnamn, efternamn)

Namn vuxen 2 (förnamn, efternamn)

Din epost

Telefonnummer utan bindestreck

Antal barn under 12 år

Antal barn 12-18 år

Ev specialkost (vem och vad)

För att anmäla dig till denna församlingsdag behöver vi ert tillstånd att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om församlingsdagen men även för att kunna hålla kontakten med dig. (obligatoriskt)

JaNej

Övrigt som kan vara bra för oss att veta

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!